Jokiväri Oy // talouspäällikköpalvelu

Jokiväri Oy // talouspäällikköpalvelu

Jokivärille tehtiin sisällöltään ja laajuudeltaan juuri heidän tarpeisiinsa vastaava sopimus talouspäällikköpalvelusta

Jokiväri Oy // talouspäällikköpalvelu

Jokiväri Oy on korjausrakentamisen ammattilaisten joukko, jotka taitavat remontit niin sisä- kuin ulkotiloissa. Vahvuuksia ovat vuosikymmenten kokemus alalla työskentelystä sekä sitä kautta karttunut luja ammattitaito.

Jokivärin liiketoiminnan kehittyminen vaatii aktiivista talouden seurantaa ja kehittämistä. Yritykseen ei haluttu tässä vaiheessa palkata omaa talouspäällikköä, joten ratkaisuna oli ostaa palvelu ulkopuolelta. Easteamin joustava ja ammattitaitoinen talouspäällikköpalvelu vastasi Jokivärin tarpeisiin.

Ongelma

Yrityksessä oli tarve tuottaa johdon taloushallinnon ja sisäisen laskentatoimen palvelut tehokkaasti ja laadukkaasti toimialan erityispiirteet huomioon ottaen. Haluttiin henkilö vastaamaan talousasioista, kehittämään mittaamista ja ennustamista entistäkin tarkemmaksi sekä tukemaan johtoa ja taloushallintoa.

Ratkaisu

Laadittiin sisällöltään ja laajuudeltaan asiakkaan tarpeita vastaava sopimus talouspäällikköpalvelusta. Talouspäällikkö vastaa talouden johtamisen osa-alueista osittain itsenäisesti ja osittain johdon oikeana kätenä toimien. Tehtäviin kuuluvat esimerkiksi ulkoisen laskennan koordinointi, mittaaminen ja sen kehittäminen, budjetointi toimitusjohtajan tukena ja talouden sidosryhmille viestiminen.

Tulos

Ulkoisen talouspäällikön etuna on se, että työaika saadaan vastuualuelähtöisellä sopimuksella kohdistettua täysin yrityksen määrittämiin tarpeisiin. Sopimuksen jatkuvuuden ansiosta ulkoinen talouspäällikkö kuitenkin tuntee toiminnan ja on siihen sitoutunut. Palvelu mahdollistaa johdolle tärkeän tuen päätöksentekoon ja vapauttaa aikaa muihin tehtäviin.

Maiju Asikainen

Maiju Asikainen

Yritysjärjestelyt
Talouspäällikköpalvelut
050 371 1730
maiju.asikainen@easteam.fi

Monipuolinen kokemus erilaisten toimialojen talouden ja hallinnon prosesseista. Laaja osaaminen johdon laskentatoimesta sekä ulkoisen laskentatoimen tukemisesta ja ohjauksesta. Kiinnostus talouden prosessien kehittämiseen. Kokemusta myös erilaisista yritysjärjestelyihin liittyvistä kysymyksistä ja toimenpiteistä.