Nova Servo Oy

Nova Servo Oy

Projektiliiketoiminnan asiantuntijayrityksen kehityskohteiden tunnistaminen.

Nova Servo Oy

Nova Servo Oy on projektiliiketoimintaan erikoistunut asiantuntijayritys, joka auttaa valjastamaan tiedon tulokseksi. Nova Servon palveluiden avulla projektiliiketoiminnan tietojohtaminen ja projektitalouden hallinta on tehokasta ja vaivatonta.

Ongelma

Nova Servolla oli tarve tiivistää näkemyksiä, mihin kehittämiskohteisiin panostaa tulevaisuudessa menestyäkseen ja tunnistaa keinoja, kuinka skaalata pari vuotta kehitteillä ollutta liiketoimintaansa.

Ratkaisu

Priole työkalu toteutettiin kokonaan etätyöskentelynä koko henkilöstön ja yhteistyökumppanien kanssa. Etätyöpajoissa loimme tulevaisuuskuvat, vision sekä tunnistimme toimialalle tulevaisuudessa tärkeitä ominaisuuksia. Prosessin lopuksi ominaisuuksista valikoitiin seitsemän kilpailuetua tuottavaa menestystekijää.

Tulos

Seitsemän priorisoidun menestystekijän avulla Nova Servo voi keskittyä ja panostaa tärkeimpiin kehityskohteisiinsa. Priole analyysimenetelmästä ja sen tehokkuudesta vakuuttuneena Nova Servo päätti aloittaa Priole kumppanina Varsinais-Suomen seudulla.

Eija Vatanen

Eija Vatanen

Kehitysasiantuntija
040 039 0515
[email protected] 

Vahva osaaminen fasilitoinnista, kouluttamisesta ja osallistavista menetelmistä. Laaja järjestökehittämisen ja -johtamisen asiantuntemus sekä toimiminen järjestön hallituksen jäsenenä, puheenjohtajana sekä työntekijänä. Yhteisöpedagogi (AMK), yrittäjä sekä salsaohjaaja.