Meistä

Meistä

Mielestämme kaikki lähtee hyvästä työyhteisöstä ja siitä, että sillä on yhteinen päämäärä. Meidän pyrkimyksemme on, että kukaan ei tulisi vain töihin, vaan kaikkien työlle löytyisi merkityksellisyys.

Pyrkimyksemme on, että kukaan ei tulisi vain töihin

Ihminen määrittää suurimman osan omasta identiteetistään työnsä kautta. Eikä ihme, sillä olemmehan lähes puolet vuorokaudesta töissä, tai ajattelemme työhön liittyviä asioita. On siis sääli, jos työ on pelkkä ansaintakeino. Me haluamme taistella tätä vääryyttä vastaan.

On tärkeää, että ihmiset löytävät merkityksellisyyden ja mielekkyyden omaan työhönsä. Meidän keinomme tähän on auttaa organisaatioita löytämään fokuksensa, sekä oikeat keinot sen toteuttamiseksi. Selkeä tavoite ja suuntaviivat tarjoavat työlle merkityksellisyyden, joka sekä innostaa ihmisiä kasvamaan työssään, että auttaa organisaatioita tulemaan muuksikin, kuin vain työpaikoiksi. Mielestämme merkityksellinen ja mielekäs työpaikka ei tarkoita jatkuvaa työssäoloa, vaan se luo pohjan tasapainoiselle ja innostavalle elämälle. Varmaa on, että tällainen työyhteisö saa aikaan tuloksia.

Meidän pyrkimyksemme on, että kukaan ei tulisi vain töihin.


Tiimimme rakentuu eri osa-alueiden osaajista ja laajasta verkostosta ympärillämme

Olemme rento ja tuoreita näkemyksiä tarjoava osaajien tiimi, jonka ehdoton vahvuus on ympäröivän verkostomme yhdistäminen omaan osaamiseemme niin rahoituksesta, taloudesta kuin organisaatioiden kehittämisestä. Uskomme vahvasti omaan tekemiseemme ja tiedämme, että tekemällä töitä isolla sydämellä saa aikaa suuria tuloksia. Siksi olemmekin täysillä mukana kaikissa projekteissamme. Puolivillainen tai meneminen sieltä mistä aita on matalin ei ole meille vaihtoehto.

Osaajamme ovat olleet mukana kymmenissä ja kymmenissä isommissa ja pienemmissä projekteissa. Meillä on kokemusta muun muassa useista yritysfuusiosta, monimutkaisista arvonmäärityksistä, yrityskaupoista, talouden seurantamallien rakentamisista, liiketoimintojen rakentamisesta, kansainvälisistä tutkimusprojekteista, tuotteistamisprojekteista ja liiketoimintamallien päivittämisistä. Näiden lisäksi verkostomme mahdollistaa monimutkaisten ongelmien ratkaisun ja asiantuntijuuden käyttämisen eri tarpeisiin.

Ennen kaikkea meille on tärkeää tiimihenki ja työyhteisö. Uskomme, että aktiivinen ja työstään innostunut tiimi, joka pelaa hienosti yhteen, on enemmän kuin yksikään huippuosaaja yksin.