Rekry

Rekry

Yhteinen pyrkimyksemme on, että kukaan ei tulisi vain töihin, ja että voisimme löytää merkityksellisyyden ihmisten työhön kehittämällä heidän työpaikkojaan. Siksi meille on erityisen tärkeää, että tarjoamme saman merkityksellisyyden myös kaikille meidän työyhteisömme jäsenille. Haluatko sinä osaksi meitä ja pyrkimystämme?

Kiinnostaako kehittyminen?

Oletpa kannuksesi ansainnut ammattilainen tai urasi alkuvaiheessa oleva tulevaisuuden stara, meidän kanssa ammatillinen kehittyminen on taattua. Työskentelemme jatkuvasti erilaisten organisaatioiden kanssa kehittämällä heidän toimintaansa upeammaksi. Mikäli kehittyminen rahoituksen, talouden, organisaatioiden kehittämisen tai pääomasijoittamisen saralla on Sinun juttusi, ja janoat vastuuta sekä näytönpaikkaa, olet oikeassa osoitteessa. Vai onko niin, että Sinulla on jotain arvokasta osaamista, jonka yhdistämällä nykyiseen osaamiseemme voisi syntyä jotain timanttista? Se olisi mahtavaa!

Emme odota huikeita luetteloita edellisistä työpaikoista tai koulutuksista. Pääasia on, että Sinulla on sydän paikallaan, olet hyvä tyyppi, ja että nauru tai huonot vitsit eivät ahdista. Toisaalta tiedät jo, että välillä pitää tehdä töitä vähän kovemmin, jotta päästään sinne minne halutaan.

Jos kiinnostuit ja voisit kuvitella itsesi osana meitä, ota yhteyttä!

rekry@priole.fi

Harri Ryynänen

Harri Ryynänen

Toimitusjohtaja
040 562 7009
harri.ryynanen@easteam.fi

Laaja-alainen kokemus mainostoimiston digijohtajan roolista, ICT-yrityksen liiketoiminnan rakentamisesta ja johtamisesta, akateemisesta tutkimuksesta ja opetuksesta sekä ohjelmistosuunnittelusta. Vahvuuksia ovat analyyttisyys, liiketoimintamallien muodostaminen ja kehittäminen, johtaminen, digitalisaatio sekä markkinointi.

Yrityskaupat ja -järjestelyt

Yrityskaupat ja -järjestelyt

Lue lisää

27.09.2020

Asiakaspalvelutrendien tunnistaminen menestyksen lähtöpisteenä

Lue lisää

Asiakas case: Turvaukko Oy

"Liiketoimintaa aloittavan turva-alan yrityksen kanssa sovittiin kumppanuussopimus liiketoiminnan kehittämisestä"

Turvaukko Oy:n liiketoimintamallia tarkasteltiin uudelleen ja luotiin systemaattinen malli, jonka turvin liiketoimintaa on hyvä kehittää

Lue lisää