Rekry

Rekry

Pyrkimyksemme on, että kukaan ei tulisi vain töihin, ja että voisimme löytää merkityksellisyyden ihmisten työhön kehittämällä heidän työpaikkojaan. Siksi meille on erityisen tärkeää, että tarjoamme saman merkityksellisyyden myös kaikille meidän työyhteisömme jäsenille. Haluatko sinä osaksi meitä ja pyrkimystämme?

Eikö sopivaa tehtävää löydy? Kiinnostaako kehittyminen? Laita hakemus silti!

Oletpa kannuksesi ansainnut ammattilainen tai urasi alkuvaiheessa oleva tulevaisuuden stara, meidän kanssa ammatillinen kehittyminen on taattua. Työskentelemme jatkuvasti erilaisten organisaatioiden kanssa kehittämällä heidän toimintaansa upeammaksi. Mikäli kehittyminen rahoituksen, talouden, organisaatioiden kehittämisen tai pääomasijoittamisen saralla on Sinun juttusi, ja janoat vastuuta sekä näytönpaikkaa, olet oikeassa osoitteessa. Vai onko niin, että Sinulla on jotain arvokasta osaamista, jonka yhdistämällä nykyiseen osaamiseemme voisi syntyä jotain timanttista? Se olisi mahtavaa!

Emme odota huikeita luetteloita edellisistä työpaikoista tai koulutuksista. Pääasia on, että Sinulla on sydän paikallaan, olet hyvä tyyppi, ja että nauru tai huonot vitsit eivät ahdista. Toisaalta tiedät jo, että välillä pitää tehdä töitä vähän kovemmin, jotta päästään sinne minne halutaan.

Jos kiinnostuit ja voisit kuvitella itsesi osana meitä, ota yhteyttä!

harri.ryynanen at easteam.fi