Meidän Prosessi

Meidän Prosessi

Meidän ProsessiParhaat ihmiset, paras prosessi ja paras markkinointi - kaikki työskentelemässä sinua varten.

1) Yrityksen analysointi ja valmistelu

 
  Ymmärrämme mitä ostajat haluavat nähdä liiketoiminnassa ja voimme tehdä yrityksessä tarvittavia muutoksia ja valmisteluja saadaksemme yrityksesi myytyä parhaaseen hintaan lyhyimmässä ajassa.  

2) Arvonmäärityksen toteutus ja kaupparakenteen suunnittelu

 
  Yrityksen oikea hinta ja kaupan toteutustapa on erilainen kaikille yrityksille. Annamme oman näkemyksemme yrityksen arvosta ja esittelemme erilaiset kaupparakennevaihtoehdot. Katso lisää arvonmäärityksestä ja yrityksen hinnoittelusta Arvonmääritys -sivulta.  

3) Markkinointimateriaalin kehittäminen

 
  Tiimimme luo kiinnostavan yritysesitteen ja muut materiaalit, jotka on suunniteltu kertomaan kaikki ostajalle olennainen tieto ja lisäämään ostajien kiinnostusta yritystä kohtaan.  

4) Verkkomarkkinoinnin aloittaminen

 
  Joillekin yrityksille mainostaminen verkossa on välttämätöntä. Sen lisäksi, että yrityksesi listataan Easteam-verkkosivulla, sijoitamme yrityksesi ilmoituksen alan johtaville verkkosivustoille, joita ostajat käyttävät. Ostajat ovat verkossa ja varmistamme, että he löytävät tiedot yrityksestäsi.  

5) Ostajaehdokkaiden karsiminen

 
  Markkinointiohjelmamme on suunniteltu tuottamaan yhteydenottoja potentiaalisilta ostajilta. Esittelemme kaikkein potentiaalisimmat ostajaehdokkaat valitsemalla ne, joilla on tarvittava osaaminen ja taloudelliset valmiudet suorittaa transaktio.  

6) Ostajaehdokkaiden hallinta ja tarjouksien arviointi

 
  Prosessimme on suunniteltu hankkimaan parhaat tarjoukset parhailta ostajilta. Autamme sinua arvioimaan kunkin tarjouksen edut ja haitat yhteistyössä ammatillisten neuvonantajien kanssa.  

7) Due Diligence

 
  Kun tarjous on hyväksytty, autamme koordinoimaan due diligence -prosessia. Teemme yhteistyötä kirjanpitäjien, lakimiesten ja rahoittajien kanssa pitääksemme prosessin tehokkaana.  
8) Asiakirjojen valmistelu ja kaupan täytäntöönpano  
  Avustamme kaikessa  tietojenvaihdossa kirjanpitäjien, lakimiesten ja rahoittajien kanssa, mukaan lukien kauppakirjojen laadinta ja käytännön toimenpiteet sujuvan siirtymän mahdollistamiseksi.  

Yrityksen myyminen on ainutlaatuinen ja hyvin henkilökohtainen tapahtuma - ei ole kahta samanlaista yrityskauppaa - ja siksi kutsumme sinut ottamaan yhteyttä Easteamin edustajaan saadaksesi täydellinen esitys yrityskauppojen palveluistamme.

 

Lue lisää tällä alueella:

Samuli Luukkainen

Samuli Luukkainen

Yritysjärjestelyt
Rahoitusasiantuntija
050 599 4853
samuli.luukkainen@easteam.fi

Monipuolinen kokemus, joka rakentuu erilaisista organisaatioista ja tehtävistä saadun vankan kokemuspohjan päälle. Vahva osaaminen yritysten rahoitus- ja omistusjärjestelyistä, sekä sisäisen ja ulkoisen laskentatoimen tehtävistä.

Yrityskaupat ja -järjestelyt

Yrityskaupat ja -järjestelyt

Lue lisää

27.09.2020

Asiakaspalvelutrendien tunnistaminen menestyksen lähtöpisteenä

Lue lisää

Asiakas case: Liperin Kunta

"Julkissektorin organisaation tulevaisuuden skenaariot luovat pohjan strategiatyön jatkolle"

Priole -kehitysmallin avulla syvennyimme pohtimaan tulevaisuuden tuomien muutostrendien vaikutusta Liperin kunnan elinvoimaan.

Lue lisää