Priole - Keinot ja vastuut™

Priole - Keinot ja vastuut™

Strategiset valinnat organisaatiolle ovat arvottomia, elleivät ne jalkaudu käytäntöön. Jalkautuminen ja muutosjohtaminen vaati pohtimaan keinoja, joilla strategiset valinnat toteutetaan sekä vastuita, ketkä keinojen toteutumisesta vastaa.

Määritämme yhdessä ne konkreettiset keinot, joilla strategiset valinnat saadaan toteutettua. Kokemuksemme ja keinovalikoimamme takaa, että oikeat keinot organisaatiosi strategialle löytyvät. Muodostamme yhdessä organisaatiollesi vastuutaulukon, keinojen toteuttamiseksi.

Tämän työpaketin sparraava ja haastava ote saa sinusta parhaan irti.

TULOS: Määriteltynä keinot toteuttaa strategiset valinnat sekä vastuullisten henkilöiden päättäminen

Harri Ryynänen

Harri Ryynänen

Toimitusjohtaja
040 562 7009
harri.ryynanen@easteam.fi

Laaja-alainen kokemus mainostoimiston digijohtajan roolista, ICT-yrityksen liiketoiminnan rakentamisesta ja johtamisesta, akateemisesta tutkimuksesta ja opetuksesta sekä ohjelmistosuunnittelusta. Vahvuuksia ovat analyyttisyys, liiketoimintamallien muodostaminen ja kehittäminen, johtaminen, digitalisaatio sekä markkinointi.

Sara Suvinen

Sara Suvinen

Kehityspäällikkö
040 557 6204
sara.suvinen@easteam.fi

Laaja kokemus liiketoiminnan kehittämisestä usealla eri toimialalla. Monipuolinen osaaminen liiketoiminnan ja brändin kehittämisen yhdistämisestä.

Yrityskaupat ja -järjestelyt

Yrityskaupat ja -järjestelyt

Lue lisää

08.06.2020

Arvosta itseäsi ja osaamistasi

Lue lisää

Asiakas case: Jokiväri Oy // talouspäällikköpalvelu

"Jokivärille tehtiin juuri heidän tarpeisiinsa vastaava sopimus talouspäällikköpalvelusta"

Talouspäällikkö vastaa talouden johtamisesta sekä itsenäisesti, että yhdessä johdon kanssa, ja tarjoaa siten merkittävän tuen johdon päätöksentekoon.

Lue lisää