Talouspäällikköpalvelut

Talouspäällikköpalvelut

Talouspäällikköpalvelussa tuotetaan asiakkaalle johdon taloushallinnon ja sisäisen laskentatoimen palvelut tehokkaasti ja laadukkaasti johdon tukihenkilönä toimien.

Talouspäällikkösopimus takaa talouden jatkuvan kehittämisen

Yrityksen tilanteesta tai kokoluokasta johtuen usein ei ole järkevää palkata omaa täysipäiväistä talouspäällikköä tai business controlleria, vaan ulkoistaa tämä palvelu ulkopuoliselle asiantuntijalle. Tarjoamme tähän tarpeeseen asiantuntevan ratkaisun. Voimme tehdä kuukausisopimuksen tai projektiluotoisensopimuksen talouspäällikköpalvelusta.

 

Kuukausisopimuksella saadaan talouden ammattilaisen jatkuva osaaminen käyttöön

Kuukausisopimukseen valitaan talouspäällikön vastuualueiksi ne talouden ja hallinnon asiat, joihin yritys tarvitsee talouspäällikön tukea. Sopimussisältö voisi esimerkiksi olla budjetoinnista vastaaminen ja sen kehittäminen, mittaamisen parantaminen, rahavirtojen ennustaminen ja kassanhallinta, hallituksen työskentelyn tukeminen ja hallitukselle raportointi ja tilitoimistoyhteistyön koordinointi.

Asiakascase: Jokiväri Oy // talouspäällikköpalvelu

 

Projektiluontoisesta palvelusta apua kohdennettuun tarpeeseen

Talouspäällikköpalvelua voidaan hyödyntää myös projektiluontoisiin tarpeisiin kuten yritysjärjestelytilanteisiin, kausiluontoisiin tehtäviin tai kehittämistarpeisiin. Jos yrityksessäsi on tulossa esimerkiksi sulautuminen, yhtiömuodon muutos tai vaikkapa aputoiminimen rekisteröinti, talouspäällikkö auttaa sinua siinä. Kausiluontoinen projekti voi liittyä vaikkapa budjetointiin ja kehitysprojekti voidaan muotoilla esimerkiksi mittaamisen kehittämisen ympärille.

Asiakascase: JKP Talohuoltopalvelut Oy // sulautuminen

Maiju Asikainen

Maiju Asikainen

Yritysjärjestelyt
Talouspäällikköpalvelut
050 371 1730
maiju.asikainen@easteam.fi

Monipuolinen kokemus erilaisten toimialojen talouden ja hallinnon prosesseista. Laaja osaaminen johdon laskentatoimesta sekä ulkoisen laskentatoimen tukemisesta ja ohjauksesta. Kiinnostus talouden prosessien kehittämiseen. Kokemusta myös erilaisista yritysjärjestelyihin liittyvistä kysymyksistä ja toimenpiteistä.

Samuli Luukkainen

Samuli Luukkainen

Yritysjärjestelyt
Rahoitusasiantuntija
050 599 4853
samuli.luukkainen@easteam.fi

Monipuolinen kokemus, joka rakentuu erilaisista organisaatioista ja tehtävistä saadun vankan kokemuspohjan päälle. Vahva osaaminen yritysten rahoitus- ja omistusjärjestelyistä, sekä sisäisen ja ulkoisen laskentatoimen tehtävistä.

Yrityskaupat ja -järjestelyt

Yrityskaupat ja -järjestelyt

Lue lisää

08.06.2020

Arvosta itseäsi ja osaamistasi

Lue lisää

Asiakas case: Jokiväri Oy

"Korjausrakennusalan yrityksen kehittäminen toimialan tulevaisuuden muutosten kohtaamiseksi"

Jokiväri Oy:n visiota tulevaisuuden tarpeista kirkastettiin Priole -kehitysmallin avulla.

Lue lisää