Priole - Seuranta™

Priole - Seuranta™

Muutoksen varmistaminen digitaalisen Priocta-työkalun avulla

”Sitä saat, mitä mittaat” on klassikoksi muodostunut lausahdus, mutta harvinaisen totta. Seuranta-vaiheessa luomme yhdessä konkreettiset ja ymmärrettävät mittarit valituille toimenpiteille. Näin ollen pystymme seuraamaan toimenpiteiden toteutumista ja johtamaan muutosta, sekä puuttumaan siihen tarvittaessa. Käymme yhdessä mittarit ja niiden seurannan läpi niitä koskevan henkilöstön kanssa. Seurannan apuna hyödynnämme Priocta-muutosjothamisen työkalua.

TULOS: Malli muutoksen etenemisen seurantaan ja kyky puuttua kehityksen pysähdykseen.

 

Priolen Seuranta-vaiheen sisältö.

 

 

Seuranta-vaiheen perushinta on 3500 e

Huomioidaksemme organisaatioiden erilaiset tarpeet ja henkilöstömäärät, olemme tuotteistaneet vaiheesta eri versioita, joiden hinnat vaihtelevat 1900 euron ja 4300 euron välillä. Hinnat ALV 0 %.

 

Priole-kehitysmallin viimeisenä vaiheena luvassa on Tuki-vaihe.

Harri Ryynänen

Harri Ryynänen

Toimitusjohtaja
040 562 7009
harri.ryynanen@priole.fi

Laaja-alainen kokemus mainostoimiston digijohtajan roolista, ICT-yrityksen liiketoiminnan rakentamisesta ja johtamisesta, akateemisesta tutkimuksesta ja opetuksesta sekä ohjelmistosuunnittelusta. Vahvuuksia ovat analyyttisyys, liiketoimintamallien muodostaminen ja kehittäminen, johtaminen, digitalisaatio sekä markkinointi.

Titta Mikkonen

Titta Mikkonen

Nuorempi kehitysasiantuntija
040 825 2278
titta.mikkonen@priole.fi

Monipuolinen kokemus niin asiakaspalvelutyöstä, verkkokauppatoiminnasta kuin strategiatyöskentelystä. Vahvuuksina muun muassa projektinhallinta ja viestintä. Mielenkiinnon kohteina asiakaskokemus sekä organisaatiosta syntyvät mielikuvat ja niihin vaikuttaminen.

Yrityskaupat ja -järjestelyt

Yrityskaupat ja -järjestelyt

Lue lisää

18.09.2019

Tärkein väline yrityksen kustannustehokkuuden parantamiseksi?

Lue lisää

Asiakas case: Jokiväri Oy // talouspäällikköpalvelu

"Jokivärille tehtiin juuri heidän tarpeisiinsa vastaava sopimus talouspäällikköpalvelusta"

Talouspäällikkö vastaa talouden johtamisesta sekä itsenäisesti, että yhdessä johdon kanssa, ja tarjoaa siten merkittävän tuen johdon päätöksentekoon.

Lue lisää