Pääomasijoittaminen

Pääomasijoittaminen

Easteam Oy sijoittaa oman ja vieraan pääoman ehtoisesti toimintaansa vakiinnuttaneisiin yhtiöihin. Toimimme aktiivisena omistajana, joka pyrkii kehittämään varhaisen kehitysvaiheen ohittaneita yrityksiä matkalla seuraavaan kokoluokkaan. Missiomme on vauhdittaa salkkuyhtiöidemme kasvua ja saada niiden täysi potentiaali esiin.

Easteam Pääomasijoittaminen

Easteam on yrityselämässä kokemuksensa kartuttaneiden asiantuntijoiden tiimi, jonka kokemus rakentuu kymmenistä eri organisaatioista ja erilaisista tehtävistä saadun vankan kokemuspohjan päälle. Easteam tuo mukanaan jokaiseen sijoituskohteeseensa kokeneen tiimin, joka osallistuu aktiivisesti yrityksen kehitämiseen ja on aina käytettävissä yritysjohdon apuna. Easteam on aktiviinen ja osallistuva omistaja.

 

Easteam Pääomasijoittaminen lyhyesti:

  • Kotimainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja
  • Sijoitamme pieniin ja keskisuuriin yhtiöihin oman ja vieraan pääoman ehtoisesti
  • Tuemme varhaisen kehitysvaiheen ohittaneita kehittyviä yrityksiä niiden liiketoiminnan kehittämisessä, kasvustrategian luomisessa ja toteuttamisessa
  • Sijoitusstrategia ei ole puhtaan exit-hakuinen. Voimme halutessamme pitää kannattavan ja osinkoa maksavan yhtiön salkussamme.

 

Sijoitustoiminnan keskiössä kasvu, yhteistyö ja kulttuuri

1. Investoimme kasvuhaluisiin yrityksiin

Easteam arvioi yhtiön kasvumahdollisuutta ja -halukkuutta. Yrityksen kokoa ja toimialaa tärkeämpää on arvioida, pystyykö tiimi yhdessä yrittäjien kanssa rakentamaan yhtiöstä oman alansa johtavaa toimijaa.

2. Kokemuksemme mukaan laaja taustaverkosto mahdollistaa kasvun

Easteamin tukena on sijoittajakunnan ja muun verkoston laaja kokemus ja osaaminen kasvuvaiheessa olevien yritysten kehittämisestä.

3. Uskomme, että menestys vaatii oikea kulttuurin ja tiimin

Hyvä yrityskulttuuri on voimavara, jonka avulla saadaan organisaatio toimimaan yhteisten tavoitteiden mukaisesti. Sijoituksissa keskitymme erityisesti kohdeyrityksen tiimin analysoimiseen, sillä hyvä tiimi rakentaa toimivan yrityksen.

4. Investoimme pitkäjänteisesti

Emme usko pikavoittoihin, emmekä halua rakentaa yrityksen kehitystä lyhyen tähtäimen voittojen varaan.

5. Keskitymme toimialoihin, jotka tunnemme

Meitä kiinnostaa enemmän meille tutut perinteiset toimialat, jotka tunnemme, koska haluamme olla aidosti ymmärtämässä yrityksen toimintaa. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme sijoituskohteidemme toimialan muutoksista.

6. Sijoitamme pääasiallisesti vähemmistöosuuksin

Haluamme, että yrityksen olemassa oleva omistajakunta säilyy motivoituneena yrityksen kasvattamiseen ja kehittämiseen. Lisäksi uskomme avainhenkilöiden sitouttamisen tuovan parhaan lopputuloksen.

7. Olemme aktiivinen kumppani

Haluamme, että meillä on annettavaa sijoituskohteen toimintaa ja näin ollen haluamme olla myös vaikuttamassa yrityksen kehittämiseen oman ja verkostomme osaamisen avulla.

 

Sijoituksemme

Talousfocus

Talousfocus

TalousFocus on tilitoimisto, jonka tehtävä on haastaa sinut kohti menestystä. TalousFocus tarjoaa tilitoimistopalveluiden lisäksi kattavat palvelut yrityksesi liiketoiminnan tueksi sekä haastaa ja valmentaa asiakkaitaan kohti tuottoisaa liiketoimintaa huomioimalla elintärkeät osa-alueet, jotka tukevat tätä tavoitetta. Laaja yhteistyöverkosto takaa asiantuntijuuden jokaisella liiketoiminnan osa-alueella.

www.talousfocus.fi

Easteam teki sijoituksen TalousFocukseen 2018.

JKP Talohuoltopalvelut

JKP Talohuoltopalvelut

JKP Talohuoltopalvelut Oy on perinteikäs kiinteistöpalvelualan yritys, joka tarjoaa Joensuun alueella monipuolisesti kiinteistöhuollon palveluita yli 15 vuoden kokemuksella. Toiminnan lähtökohtana on, että hyvin huollettu kiinteistö takaa turvallisuuden ja asuinmukavuuden.

www.talohuoltopalvelut.fi

Easteam teki sijoituksen JKP Talopalveluihin 2018.

Turvaukko

Turvaukko

Turvaukko Oy on valvontalaitteita maahantuova yritys, joka huolehtii myös asennuksesta asiakkaiden eri tarpeisiin ja ympäristöihin. Yritys on vastoittain aloittanut liiketoiminnan, ja hyvät sopimukset valmistajiin ovat mahdollistaneet loistavan pohjan liiketoiminnan aloittamiselle. Tavoitteena on kasvattaa yrityksestä merkittävä turva-alan toimija, joka tunnetaan laadukkaista ja luotettavista tuotteista sekä osaavasta asiantuntijapalvelusta.

www.turvaukko.fi

Easteam teki sijoituksen Turvaukkoon 2019.

Ääniavara

Ääniavara

Ääniavara Oy sosiaali- ja terveysalan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen terapia- , ohjaus- ja asiantuntijapalveluja sekä alan koulutuksia. Työtä ohjaa ratkaisukeskeisyys, Muksuoppi ja positiivinen psykologia. Yritys kehittää uusia menetelmiä, palveluja, tuotteita ja apuvälineitä sosiaali- ja terveysalan tarpeisiin. Ääniavara myös yksi valtuutettu Muksuoppi koulutuskeskus.

www.aaniavara.fi

Easteam teki sijoituksen Ääniavaraan 2019.

JTV-Sähkö Oy

JTV-Sähkö Oy

JTV-Sähkö Oy on automaatiosuunnitteluun ja sähköistettyjen tuotantolinjastojen ohjaukseen, huoltoon, sekä langattomaan hälytyksien ja ilmoituksien siirtoon erikoistunut yritys. Lisäksi JTV-Sähkö on Enordo kiinteistöautomaatiojärjestelmän omistaja.

www.jtvsahko.com  

Easteam teki sijoituksen JTV-Sähköön 2019.

Harri Ryynänen

Harri Ryynänen

Toimitusjohtaja
040 562 7009
harri.ryynanen@easteam.fi

Laaja-alainen kokemus mainostoimiston digijohtajan roolista, ICT-yrityksen liiketoiminnan rakentamisesta ja johtamisesta, akateemisesta tutkimuksesta ja opetuksesta sekä ohjelmistosuunnittelusta. Vahvuuksia ovat analyyttisyys, liiketoimintamallien muodostaminen ja kehittäminen, johtaminen, digitalisaatio sekä markkinointi.

Samuli Luukkainen

Samuli Luukkainen

Yritysjärjestelyt
Rahoitusasiantuntija
050 599 4853
samuli.luukkainen@easteam.fi

Monipuolinen kokemus, joka rakentuu erilaisista organisaatioista ja tehtävistä saadun vankan kokemuspohjan päälle. Vahva osaaminen yritysten rahoitus- ja omistusjärjestelyistä, sekä sisäisen ja ulkoisen laskentatoimen tehtävistä.

Yrityskaupat ja -järjestelyt

Yrityskaupat ja -järjestelyt

Lue lisää

27.09.2020

Asiakaspalvelutrendien tunnistaminen menestyksen lähtöpisteenä

Lue lisää

Asiakas case: Hurry Oy

"Asiantuntijaorganisaation kasvattaminen uudelle tasolle"

Mainostoimistosta rakennettiin toimiva kokonaisuus arvon tuottamiseksi asiakkaille kustannustehokkaasti

Lue lisää